Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Tuotannonjohtamisen intensiivikurssi – NURMI

20.08. - 22.08.

Runsas ja laadukas nurmisato – millä ihmeen eväillä? Tule mukaan nurmentuotannon intensiivikurssille! 

Kurssilla havainnoidaan pienryhmänä 5 huipputilan nurmiviljelyn käytäntöjä parhaiden suomalaisten asiantuntijoiden johdattelemana. Mukana mm. Anu Ellä ja Jarkko Storberg. Kurssilla paikkoja rajoitetusti, joten varaa omasi heti! Paikka varataan verkkokaupan kautta (0 €)

 

Ti 13.8.24 klo 12 – 15 on ennakkowebinaari, jossa johdattelemme osallistujat kurssin teemoihin ja tiloihin. Kurssilla vertaillaan tietoja ja jaetaan ideoita myös osallistujien kesken sekä tehdään toimintasuunnitelma siitä, mitä ja miten kukin aikoo oppimiaan toimintamalleja ja ideoita viedä omaan työhön ja työtiimille. Kurssin jälkeen on vielä seurantapalaveri, jossa jaetaan kokemuksia ja hiotaan tekemisiä.

 

 

Kurssilla käsiteltävät teemat ovat mm:

Nurmen perustaminen ja täydennyskylvö

Huippusato ja hyvälaatuisen nurmen viljely

Useiden rehulajien hallinta ruokinnassa

Säilönnällinen laatu – miten toteutetaan hyvälaatuisen säilörehun korjuu

Kiertolaidunnus

 

Kurssin tilakohteet:

Iso-Vihun tila, Susanna ja Jyrki Koivumäki, Jämijärvi

Raitinpään tila, Jari ja Elina Raitinpää, Jämijärvi

MTY Lähteenmäki, Antti, Antero, Sauli ja Soile Lähteenmäki, Rusko

Tupamäen tila, Perttu Uusitalo, Tarvasjoki Lue lisää

Alasen tila, Ville ja Mari Alanen, Nokia Lue lisää

 

Kurssiin sisältyvät yhteiskuljetus ja majoitus (2 hh) sekä kaikki ruokailut.
1 hh paikkoja on rajoitetusti ja sen lisähinta on n.60 €.

Kurssin hinta on 1200 €/hlö + alv. Kurssi järjestetään mikäli saamme 12 osallistujaa. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 27.7. Kurssi maksetaan vasta, kun toteutuminen varmistuu.

Lisätietoja: henna.mero@maitoyrittajat.fi

Varaa paikkasi täältä!

Kurssin aikataulu ja ohjelma:

Tuotannon johtamisen kurssi nurmi 2024 ohjelma

(huom, pidätämme oikeuden muutoksiin)

Tiedot

Alkaa:
20.08.
Loppuu:
22.08.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.