Puheenjohtaja Juha Kantoniemen tervehdys

Puheenjohtaja Juha Kantoniemen tervehdys

HYVÄÄ VANHAN VUODEN LOPPUA,

                TEILLE  LEHMÄLLISET JÄSENEMME

                                                      JA  YHTEISTYÖKUMPPANIMME!

Joulu on juuri onnellisesti ohitettu ja vielä voidaan hetki hengähtää. Työhän meillä ei toki taukoa, mutta on hyvä syy tehdä vain välttämättömin ja antaa mielensä hetki huilata kinkkua sulatellessa.

Kuluneen vuoden aikana on riisuttu taas naamareita ja monet epävarmuudet ovat sieltä nostaneet päätään. Kadoksissa tuntuu olevan se rauha ja tyyneys, joihin aiemmin olemme tottuneet.

Kaiken tämän keskellä muistakaamme kuitenkin, kuinka tärkeää työtä saammekaan tehdä päivästä toiseen. Kylläinen vatsa on ihmisen onnen ja turvan perusta – nyt ja aina.

Maidon kysyntä maailmalla kasvaa tasaisesti, mikä onkin odotettavaa. Elintason nousun rinnalla erilaiset epävarmuudet saavat meidät turvautumaan tuttuun ja turvalliseen, hyväksi koettuun. Meitä siis tarvitaan jatkossakin.

Toisaalta kasvun ja syntymisen ihme ovat konkreettisesti aina luonamme.  Vihreä oras kylvömiehen jäljiltä tai vastasyntyneen vasikan pärskähtelyt käsissämme antavat meidän mieliimme toiveen paremmasta huomisesta.

Sen eteen tehkäämme työmme tunnollisesti kuten isämme jo ennen meitä –  rakennetaan tästä maailmasta parempi paikka niin lapsillemme kuin heitä seuraaville sukupolville.

Tässä työssä järki ja tunne käyvät käsi kädessä.

Hyvää Joulua ja Maitoisaa Uutta Vuotta!

Juha Kantoniemi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.