Olemme avoimia uusille ideoille

Kehitämme jatkuvasti toimintamme sisältöä sekä uusia palveluita yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

Uusimpana koulutuksena tarjoamme tuotannonjohtamisen intensiivikurssin, jolla havainnoidaan tiiviinä pienryhmänä kuuden huipputilan tuotannon johtamisen hyviä käytäntöjä parhaiden suomalaisten asiantuntijoiden johdattelemana.

Työn alla on myös mm. valtakunnallinen pienryhmätoiminta ja karjanhoitaja/tilanhoitaja valmennus, ja vaikutamme erilaisissa alueellisissa ja valtakunnallisissa työryhmissä ja ohjausryhmissä.

Syksyllä 2019 rakensimme kansallisen nurmistrategian yhdessä MTK:n, Pihvikarjaliiton, Suomen lammasyhdistyksen ja PTT:n kanssa:

Kansallinen nurmiohjelma Jan2020

Maidon ja maitoyrittämisen maineen ylläpitämiseksi ja parantamiseksi pilotoimme uudenlaisen toimintamallin yhdessä Maito ja Terveys ry:n, MTK:n maitovaltuuston, Maitohygienialiiton, Jalostusmeijerien liiton ja maitoyritysten kanssa. Työn tuloksena valmistui maitoyrittäjien käyttöön viestinnän faktapankki ja someviestinnän työkalupakki. Materiaalien pohjalta järjestämme myös työpajakiertueen yhteistyössä oppilaitosten kanssa.

Maitoyrittäjän faktapankki_VALMIS

Maitoyrittäjän someviestinnän työkalupakki_VALMIS

Onko sinulla idea tai haave jostain uudesta palvelusta, koulutuksesta tmv? Kerro ideasi toiminnanjohtajalle ja suunnitellaan yhdessä lisää! henna.mero@maitoyrittajat.fi