Tuotannonjohtamisen intensiivikurssi 9.-11.11.2021 varausmaksu

372,00  sis. ALV 24 %

Unohda tilojen yleisesittelyt, nyt mennään pinnan alle!

Kurssilla havainnoidaan 12 hengen pienryhmänä 5 huipputilan tuotannonjohtamisen käytäntöjä parhaiden suomalaisten asiantuntijoiden johdattelemana. Painotuksena on erityisesti siirtymävaiheen lehmien hoitokäytännöt ja niihin syvennytään yksityiskohtaisesti tunnuslukujen ja käytännön esimerkkien avulla. 3.11. klo 12 – 15.30 on ennakkowebinaari, jossa johdattelemme osallistujat kurssin teemoihin. Kurssin lopussa on työpaja, jossa kukin tekee oman toimintasuunnitelman mitä ja miten aikoo viedä kurssin oppeja omaan työhön ja työtiimille.

Mukaan kurssille mahtuu 12 henkilöä. Kurssiin sisältyvät yhteiskuljetus, majoitus (2 hh) sekä kaikki ruokailut. 1 hh paikkoja on rajoitetusti ja sen lisähinta on 60 €.

Kurssin hinta 985 €/hlö + alv. Kurssin varausmaksu (300 € + alv/hlö) maksetaan verkkokauppaan ja samalla ilmoittaudutaan kurssille ja varmistetaan kurssipaikka. Varausmaksua emme palauta, mikäli varaaja peruu osallistumisen lähempänä kuin viikko ennen kurssin alkua. Tilalleen voi tässä tapauksessa järjestää toisen tulijan.

Lisätiedot: henna.mero@maitoyrittajat.fi

11 varastossa

Kuvaus

ALUSTAVA ohjelma/aikataulu:

Ennakkowebinaari 3.11. klo 12:00 – 15:30

1 päivä tiistai 9.11.

Tapaaminen ja lähtö klo 9:30 Ylivieskan urheiluhallin parkkialue

9:30 – 9:45 Matkalla tutustuminen ensimmäiseen tilakohteeseen

9:45 – 12:45 Kotipellon tila, Sorvisto Marko ja Sari (Ängesleväntie 85, Ylivieska) Tilavierailun teemana on siirtymävaiheen lehmien ruokinta ja asiantuntijana Merja Holma ja Tiina Karlström. Aamukahvit alussa.

12:45 – 13:00 siirtymä lounaalle

13:00 – 13:45 lounas ravintola Pikkuveli, Ylivieska

13:45 – 14:30 matka seuraavalle tilalle ja esittäytymiskierros sekä odotukset kurssilta

14:30 – 17:30 Vinkki Mervi ja Jukka, Pirnestie 1271, Haapavesi, teemana poikiminen ja vastapoikineet lehmät, asiantuntijana Tiina Karlström ja Paula Orava. Kahvit lopuksi.

17:30 – 19:00 Matka Siniseen Helmeen Kiuruvedelle, matkalla palautekeskustelua ja työkirjan täyttöä

19:30 Päivällinen ja rantasauna

2 päivä keskiviikko 10.11.

7:00 – 7:30 Aamupala

7:30 – 9:00 matka tilakohteeseen, matkan aikana tutustuminen tiloihin ja työkirjan täyttöä

9:00 – 12:00 Tilavierailu Murtomäen tila, Paula ja Janne Kokkonen, Murtomäentie 111, Siilinjärvi. Teemana siirtymävaiheen lehmien tilat ja management kokonaisuutena sekä umpilehmät, asiantuntijana Virpi Kurkela. Alkuun kahvit.

12:00 – 12:15 matka Viitos tuvalle

12:15 – 13:00 lounas

13:00 – 13:15 matka seuraavaan kohteeseen

13:15 – 16:15 Tilavierailu Lappala Mty, Anna Lappalainen, Mikantie 20, Siilinjärvi.  Teemana hedelmällisyyden hallinta, asiantuntijana Iris Kaimio. Lopussa iltapäiväkahvit.

16:15 – 17:30 paluumatka hotellille, mitä opimme päivän aikana ja työkirjan täyttöä. Kootaan ideat ja toiveet seuraavan päivän workshopiin.

18:00 Päivällinen, sauna

3 päivä torstai 11.11.

7:00 – 7:30 Aamupala

7:30 – 9:30 Matka tilalle. BM työpaja sekä tutustumista tulevaan tilakohteeseen.

9:30 – 12:30 Vierailu Rauhalan tila, Palolaijantie 29, Alavieska (Miika ja Ismo Takkunen), teemana vasikat ja nuorkarja. Asiantuntijana Tiina Karlström ja Paula Orava. Alussa kahvit.

12:30 – 14:00 Siirtymä hotelli Käenpesään ja lounas

14:00 – 17:00 Workshop: Toimintasuunnitelma ja askelmerkit opittujen asioiden viemiseksi omaan työhön, keskustelu ja ideoiden sekä hyvien käytäntöjen jakaminen. Palautelomakkeen täyttö.

17:00 Kotimatkalle 😊

 

HUOM! Tilakohteet ja aikataulut voivat vielä muuttua. Lopulliset aikataulut ja paikat kiinnittyvät syyskuussa.