Loppuun myyty

Tuotannonjohtamisen intensiivikurssi 29.11.-1.12.2022, varausmaksu

454,00  sis. ALV 24 %

Unohda tilojen yleisesittelyt, nyt mennään pinnan alle!

Kurssilla havainnoidaan pienryhmänä 5 huipputilan tuotannonjohtamisen käytäntöjä parhaiden suomalaisten asiantuntijoiden johdattelemana. Painotuksena ovat erityisesti siirtymävaiheen lehmien hoitokäytännöt ja niihin syvennytään yksityiskohtaisesti tunnuslukujen ja käytännön esimerkkien avulla.

22.11. klo 12 – 15.00 on kurssin ennakkowebinaari, jossa johdattelemme osallistujat kurssin teemoihin. Kurssin lopussa on työpaja, jossa kukin tekee oman toimintasuunnitelman mitä ja miten aikoo viedä kurssin oppeja omaan työhön ja työtiimille. Lisäksi kurssin jälkeen pidämme seuranta -Teamsin, jossa keskustellaan siitä, miten on onnistuttu ottamaan uusia toimintamalleja käyttöön ja mitä niissä on vielä tehtävää.

Mukaan kurssille mahtuu 14 henkilöä. Kurssiin sisältyvät yhteiskuljetus, majoitus (2 hh) sekä kaikki ruokailut. 1 hh paikkoja on rajoitetusti ja sen lisähinta on 60 €.

Kurssin hinta on 1100 €/hlö + alv. Kurssin varausmaksu (366 € + alv/hlö) maksetaan verkkokauppaan ja samalla ilmoittaudutaan kurssille ja varmistetaan kurssipaikka. Varausmaksua emme palauta, mikäli varaaja peruu osallistumisen lähempänä kuin viikko ennen kurssin alkua. Tilalleen voi tässä tapauksessa järjestää toisen tulijan.

Lisätiedot: henna.mero@maitoyrittajat.fi

Loppuun myyty

Kuvaus

Ohjelma/aikataulu (joitain muutoksia saattaa vielä tulla)

Ennakkowebinaari ti 22.11.2022 klo 12:00 – 15:00 – teoriataustaa kurssin teemoihin

1 päivä tiistai 29.11.
9:15 – 9:30 Tapaaminen Ylivieskan urheiluhallin parkkialueella
9:30 – 10:00 Matka ensimmäiseen kohteeseen
10:00 – 13:30 Tilavierailu Rauhalan tila, Miika ja Ismo Takkunen, Palolaijantie 29, Alavieska,
teemana vasikat ja nuorkarja. Asiantuntijana Paula Orava. Alussa ja lopussa kahvit.
13:30 – 14:30 Ryhmän esittäytyminen bussissa
14:30 – 17:30 Tilavierailu Mty Nurmelan tila, Lauri ja Jaakko Niemi, Koposperäntie 401,
Haapajärvi. Teemana henkilöstöjohtaminen, asiantuntijoina mukana Saana Tanskanen-Niemi ja
Paula Orava. Lopussa kahvit.
17:30 – 19:00 Matka Tapion tupaan tai Jokihoviin ja majoittuminen
18:30 – 19:30 Päivän yhteenvetoa
19:30 –> Päivällinen, sauna ja yhteistä illanviettoa

2 päivä keskiviikko 30.11.
7:30 – 8:15 Aamupala
8:15 – 9:00 matka tilakohteeseen, matkan aikana tutustuminen tilakohteisiin ja työkirjan täyttöä
9:00 – 12:00 Tilavierailu Kotipellon tila, Sorvisto Marko ja Sari (Ängesleväntie 85, Ylivieska)
Tilavierailun teemana on umpi- ja siirtymävaiheen lehmien ruokinta, asiantuntijana Tiina
Karlström. Alussa kahvit.
12:00 – 12:15 Lounaalle Lounatuuleen
12:15 – 13:15 lounas
13:15 – 13:45 matka seuraavaan kohteeseen
13:45 – 16:45 Tilavierailu Timlin Farm Oy Kippolantie 4, Ylivieska. Teemana hedelmällisyyden
hallinta, asiantuntijana Viljar Sedrik ja Tiina Karlström. Lopuksi kahvit.
16:45 – 17:15 paluumatka majoitukseen, mitä opimme päivän aikana ja työkirjan täyttöä. Kootaan
ideat ja toiveet seuraavan päivän työpajaan.
18:00 Päivällinen
klo 19 –> päivän yhteenvetoa, ideat työpajaan sekä saunomista ja illanviettoa

3 päivä torstai 1.12.
7:30 – 8:00 Aamupala
8:15 – 8:30 Matka tilalle. Keskustelua sekä tutustumista tulevaan tilakohteeseen.
8:30 – 11:30 Tilavierailu Mäkelän maatalousyhtymä, Jukka, Pauliina ja Asko Mäkelä,
Vetenojanpuhto 66, Kalajoki. Tilavierailun teemana siirtymävaiheen lehmien prosessit,
olosuhteet ja hoito (vic lehmien tarkkailu), asiantuntijana mukana Virpi Kurkela ja Tiina Karlstöm.
Alussa kahvia tarjolla.
11:30 – 11:45 Siirtyminen lopputyöpajaan Wanhaan Aapiskukkoon/Tapion tupaan ja lounas
12:45 – 15:30 Ryhmän loppuyhteenveto ja työpaja: Omien hyvien käytäntöjen jakamista.
Toimintasuunnitelma ja askelmerkit uusien opittujen asioiden viemiseksi omaan työhön,
keskustelua ja ideointia.
15:30 – 16:00 Loppukahvit, kiitokset ja palautelomakkeen täyttö
16:00 – 16:30 Siirtymä Ylivieskaan Urheilutalolle ja kotiin lähtö.