Varasto loppu

Tuotannonjohtamisen intensiivikurssi 21.2.-23.2.2023, varausmaksu

454,00  sis. ALV 24 %

Unohda tilojen yleisesittelyt, nyt mennään pinnan alle!

Kurssilla havainnoidaan pienryhmänä 5 huipputilan tuotannonjohtamisen käytäntöjä parhaiden suomalaisten asiantuntijoiden johdattelemana. Painotuksena ovat erityisesti siirtymävaiheen lehmien hoitokäytännöt ja niihin syvennytään yksityiskohtaisesti tunnuslukujen ja käytännön esimerkkien avulla.

15.2.2023 klo 12 – 15.00 on kurssin ennakkowebinaari, jossa johdattelemme osallistujat kurssin teemoihin. Kurssin lopussa on työpaja, jossa kukin tekee oman toimintasuunnitelman mitä ja miten aikoo viedä kurssin oppeja omaan työhön ja työtiimille. Lisäksi kurssin jälkeen pidämme seuranta -Teamsin, jossa keskustellaan siitä, miten on onnistuttu ottamaan uusia toimintamalleja käyttöön ja mitä niissä on vielä tehtävää.

Mukaan kurssille mahtuu 14 henkilöä. Kurssiin sisältyvät yhteiskuljetus, majoitus (2 hh) sekä kaikki ruokailut. 1 hh paikkoja on rajoitetusti ja sen lisähinta on 60 €.

Kurssin hinta on 1100 €/hlö + alv. Kurssin varausmaksu (366 € + alv/hlö) maksetaan verkkokauppaan ja samalla ilmoittaudutaan kurssille ja varmistetaan kurssipaikka. Varausmaksua emme palauta, mikäli varaaja peruu osallistumisen lähempänä kuin viikko ennen kurssin alkua. Tilalleen voi tässä tapauksessa järjestää toisen tulijan.

Lisätiedot: henna.mero@maitoyrittajat.fi

Varasto loppu

Kuvaus

Ohjelma/aikataulu (joitain muutoksia saattaa vielä tulla)

Ennakkowebinaari ke 15.2.2023 klo 12:00 – 15:00 – teoriataustaa kurssin teemoihin

1 päivä tiistai 21.2.

9:15 – 9:30 Tapaaminen Ylivieskan urheiluhallin parkkialueella

9:30 – 10:00 Matka ensimmäiseen kohteeseen

10:00 – 13:30 Tilavierailu Rauhalan tila, Miika ja Ismo Takkunen, Palolaijantie 29, Alavieska, teemana vasikat ja nuorkarja. Asiantuntijana Paula Orava. Kahvit.

13:30 – 14:30 Ryhmän esittäytyminen bussissa

14:30 – 17:30 Tilavierailu Mty Nurmelan tila, Lauri ja Jaakko Niemi, Koposperäntie 401, Haapajärvi. Teemana henkilöstöjohtaminen, asiantuntijoina mukana Saana Tanskanen-Niemi ja Paula Orava. Lopussa kahvit.

17:30 – 19:00 Matka majapaikkaan ja työkirjan täyttöä

19:00 – 19:30 Majoittuminen

19:30 à Päivällinen, sauna ja päivän yhteenvetoa

2 päivä keskiviikko 22.2.

7:30 – 8:15 Aamupala

8:15 – 9:00 Matka tilakohteeseen, matkan aikana tutustuminen tilakohteisiin ja työkirjan täyttöä

9:00 – 12:00 Tilavierailu Kotipellon tila, Sorvisto Marko ja Sari (Ängesleväntie 85, Ylivieska) Tilavierailun teemana on umpi- ja siirtymävaiheen lehmien ruokinta, asiantuntijana Tiina Karlström. Alussa kahvit.

12:00 – 12:15 Siirtymä lounaalle

12:15 – 13:15 lounas

13:15 – 13:45 matka seuraavaan kohteeseen

13:45 – 16:45 Tilavierailu Timlin Farm Oy (Niemelänkyläntie 277, Ylivieska). Teemana hedelmällisyyden hallinta, asiantuntijana Viljar Sedrik ja Tiina Karlström. Lopuksi kahvit.

16:45 – 17:15 paluumatka majoitukseen ja työkirjan täyttöä.

17:45 Päivällinen

klo 19 à päivän yhteenvetoa, ideat työpajaan sekä saunomista ja illanviettoa

3 päivä torstai 23.2.

7:30 – 8:00 Aamupala

8:15 – 8:30 Matka tilalle. Keskustelua sekä tutustumista tulevaan tilakohteeseen.

8:30 – 11:30 Tilavierailu Mäkelän maatalousyhtymä, Jukka, Pauliina ja Asko Mäkelä, (Vetenojanpuhto 66, Kalajoki). Tilavierailun teemana siirtymävaiheen lehmien prosessit, olosuhteet ja hoito (vic lehmien tarkkailu), asiantuntijana mukana Virpi Kurkela ja Tiina Karlstöm. Alussa kahvia tarjolla.

11:30 – 12:45 Siirtyminen lounaalle ja lopputyöpajaan Tapion tupaan

12:45 – 15:45 Ryhmän loppuyhteenveto ja työpaja: Toimintasuunnitelma ja askelmerkit siihen, mitä kehitystoimenpiteitä kukin vie omaan työhön. Keskustelua ja ideointia, omien hyvien käytäntöjen jakamista toisille.

15:45 – 16:15 Loppukahvit, kiitokset ja palautelomakkeen täyttö

16:15 – 16:45 Siirtymä Ylivieskaan Urheilutalolle ja hyvää kotimatkaa 😊