Kuvaus
Tulevaisuuden Maitoyrittäjän Tähtivalmennukseen linkittyvä get together -tapaaminen ja ammattiseminaari järjestetään 14.-15.12.2022 Himoksella Jämsässä. Tapahtuma kokoaa alan yrittäjät vuoden kohokohtaan osaamisen kehittämisen ja hyvinvointiteeman merkeissä.
Puhujavieraina mm. Kyrö Distilleryn tislaamojohtaja Miko Heinilä ja näyttelijä-psykoterapeutti Kari ”Luottomies” Ketonen.
Ohjelma:
Ke 14.12.2022
9:30 Tulokahvit Tupa kitchen & baarissa
10:00-11:30 Maitoporukka: ”Tähtivalmennus-aamupäivä”
- Tervetulosanat Juha Kantoniemi & Henna Mero
- Tähtivalmentajien esittely sekä tulevat pienryhmät
- Maitoporukan esittäytyminen
10:00 – 11:30 Next Generation -ryhmä: Kuulumisten vaihtoa
11:30-12:30 Lounas
12:30-14:00 Itsensä johtaminen ja vuorovaikutuksen taito, näyttelijä ja psykoterapeutti Kari Ketonen
14:00-14:30 Iltapäiväkahvit ja taukojumppa
14:30-16:00 KARIKKOISISTA VESISTÄ ULAPALLE. Ratkaisukeskeinen, talous- ja johtamissisältöinen paneeli. Paneelin vetäjinä Johannes Ahlholm (Wikli Oy) ja nuori yrittäjä.
Panelistit:
- Juha Levonen, HKScan
- Heta Mustonen, OP Keskus
- maitoyrittäjä Tuomo Mäkinen Tikan Maatila Oy
- maitoyrittäjä Juho Nivala, Kukkulan Tila Oy
- Janne Kujala, nautayrittäjä Kujalan Farmi Oy
- Jussi Savijoki, sikayrittäjä Nasut Oy
16:00-17:30 Minimessut ja coctail tilaisuus. Messuilla mukana Mela, MTK (+ maaseutunuoret), OP, Nordea, Wikli, POPpankki, Snellman, Atria, Maaseudun Työnantajaliitto, HKScan
Välikuolema ja majoittuminen
17:30-19:00 ”Pako sontaluukusta” -peli
19:00 –> Illallinen ja ohjelmallinen illanvietto
- Stand up muusikko Ville Saarenketo
- Pakopelin nopeimman tiimin palkitseminen
- Eesaun kädet – cover bändi
To 15.12.2022
Aamupala: Tupa kitchen & bar
8:30 – 10:30 Työskentelyä pienryhmissä, kiertävät kahvilat. 5 teemaa: Yrittäjyys ja itsensä johtaminen, strateginen johtaminen, liiketoiminta ja tuotantotalous, ihmisten johtaminen, mielikuva ja verkostot. Lopuksi yhteenveto
10:30 – 11:00 Välitunti/taukojumppa
11:00 – 12:30 YRITTÄJÄN TARINA. Unelmoi ja uskalla! Uuden luomisella ja innovoinnilla sopeutumista, Miko Heinilä, Kyrö Distillery
12:30 – 13:30 Lounas
13:30 – 14:00 Case: Työtiimin johtaminen, Timo Viinamäki (Viinamäen Farmi Oy)
14:00 – 14:15 Yhteenveto
14:15 Iltapäiväkahvi ja kotiinlähtö