Ale!

10-vuotisjuhlaseminaari 20.-21.4.2023 Kalajoella Santa´s resort & spa hotel Sanissa

272,00 347,00  sis. ALV 24 %

Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa kymmenvuotista taivaltamme kuin juhlia yhdessä teidän – jäsenten ja yhteistyökumppaneiden – kanssa! Siksi kutsummekin kaikki lämpimästi tervetulleiksi seminaariimme. Luvassa on reilusti asiaa ja juhlahumua!

Hinta: 220€/hlö + alv jäsenille ja 280€/hlö +alv ei jäsenille

Hinnat ovat voimassa 31.3.2023 asti!

1.4. alkaen tapahtuman hinta on jäsenille 250€/hlö + alv ja ei jäsenille 310€/hlö +alv.

Ilmoittautuminen seminaariin on auki 12.4. asti!

Hinta sisältää seminaariin osallistumisen sekä kaikki siihen sisältyvät ruokailut yms. ohjelman. Ilmoitathan mahdolliset allergiat ja erityisruokavaliot maksun yhteydessä. Huomioithan että hinta ei sisällä majoittumista tai matkakuluja!

Lisätietoja majoittumisesta löydät alta.

SKU: . Kategoriat: ,

Kuvaus

Ohjelmassa:

Torstai 20.4.

9:30 – 10:00                     Ilmoittautuminen ja kahvi

10:00 -10:30                     Tervetuloa juhlaseminaariin, Juha Kantoniemi Maitoyrittäjät ry

Juhlapuhe, Annikka Hurme, Valio Oy

10:30 -11:15                       Katsaus viimeiseen 10 vuoteen ja miltä tulevaisuus näyttää? Kyösti Arovuori, REINU econ Oy

11:15- 12:15                        Mihin olemme matkalla? Maitoalan ja yhteiskunnan kehityssuuntia. Alustukset: Annikka Hurme, Valio, Kirsi Tossavainen, Nordea, Juha Marttila, MTK ja Timo Ojala, K-Market Lautturi

12:15 – 13:15                       Lounas

13:15 – 14:30                      Paneelikeskustelu: Annikka Hurme, Jukka Likitalo, Kirsi Tossavainen, Juha Marttila, Timo Ojala ja Kyösti Arovuori. Keskustelussa vetäjinä Juha Kantoniemi ja Henna Mero

14:30 – 15:15                      Kahvit

15:15 – 15:45                      Kansainväliset maitomarkkinat ja maitovirrat, Jukka Likitalo, Eucolait (European association of dairy trade)

15:45 – 16:45                      Parempi työpäivä! Olli Keskinen

16:45 – 18:00                      Minimessut ja välipalaa

18:00 – 19:30                      Vapaa-aikaa, kylpylää

19:30                                     Juhlaillallinen, tervehdykset (juhlaillalliselle pukukoodina tumma puku)

22:00 ->                              Tanssia Kruuvaus -bändin tahdissa

Perjantai 21.4.

8:30 – 9:45                          Maitoyrittäjät ry vuosikokous

9:45 – 10:00                        Tauko

10:00 -12:00                       ”Learning lounges” oppimispajat:

  •  Tilan strategiset johtamismallit (Discussion grpup), Juuso Voutilainen, maitoyrittäjä
  • Separoidun kuivajakeen käyttö kuivikkeena – tekniikka ja toimivuus, Finnlakto ja Tuomo Mäkinen, Tikan Maatila Oy
  • Tehot irti robottilypsystä, NHK Keskus ja yrittäjä
  • Nauta ja ympäristö – synteesiraportti suomalaisen nautakarjatalouden kestävyydestä, Marja Leino, Luke
  • Yrittäjän ja rahoittajan yhteistyön edellytykset, OP ja yrittäjä
  • + 40 kg/pv – korkeatuottoisen karjan ruokinta, Lantmännen ja yrittäjä
  • Imagon ja työnantajamielikuvan kehittäminen, Annika Eklöf ja Salla Kurikka, Imago -hanke, Satafood

12:00 -13:00                       Lounas

13:00 – 14:00                      Suomalaisten tilojen vahvuudet ja heikkoudet EDF talousvertailussa, Steffi Wille-Sonk, European Dairy Farmers

14:00 – 14:30                      Tulokset tiskiin, Keski-Soinin tilan menestystekijät, Sari ja Tuomo Keski-Soini

14:30 – 15:00                      Vuoden Maitoteko 2022 palkitseminen.

Kiitos juhlaseminaarista!

15:00                                   Loppukahvit ja hyvää kotimatkaa!

Tapahtuman hinta:

220€/hlö + alv jäsenille

280€/hlö +alv ei jäsenille

Hinnat ovat voimassa 7.4.2023 asti! 8.4. alkaen tapahtuman hinta on jäsenille 250€/hlö + alv ja ei jäsenille 310€/hlö +alv. (Huom! Myös kannattajajäsenyys katsotaan jäsenyydeksi ja siten oikeuttaa myös jäsenille tarkoitettuun hintaan!) Ilmoittautuminen seminaariin on auki 12.4. asti!

Hinta sisältää seminaariin osallistumisen sekä kaikki siihen sisältyvät ruokailut yms. ohjelman. Huomioithan että hinta ei sisällä majoittumista tai matkakuluja!

Jokainen on itse vastuussa majoittumisensa varaamisesta ja sen kustannuksista. Santa’s Resort & Spa Hotel Sanista on varattu seminaariin osallistujille majoittumiskiintiö 19.-21.4. väliselle ajalle. Kiintiöön sisältyvät sekä normaalit hotellihuoneet että useamman henkilön huoneistot. Voit tutustua hotellin tarjontaan hotellin nettisivuilla: https://santashotels.fi/hotellit/kalajoki-hotelli-hotel-sani-kylpylahotelli/. Käytä varauksen yhteydessä kiintiötunnusta: Maitoyrittäjät. HUOM! Varaukset tulee tehdä soittamalla hotellille tai laittamalla sähköpostia!

Lisäksi 1.8 km päässä juhlapaikalta sijaitsevassa Hotelli Rantakallassa on mahdollisuus majoittua 20.-21.4. välisenä aikana -20% alennuksella käyttämällä koodia MAITOYRITTÄJÄT. Varaukset voi tehdä suoraan hotellin omilla nettisivuilla: https://rantakalla.fi/

Juhlapaikan läheisyydessä on tarjolla myös paljon muita majoittumis vaihtoehtoja ja paikkoja joihin voitte tutustua itsenäisesti.

Lisätietoja seminaarin sisällöstä: henna.mero@maitoyrittajat.fi, puh. 040 589 6202

Lisätietoja majoittumisesta: hannele.antila@maitoyrittajat.fi, puh. 050 3863166

 

Tervetuloa mukaan juhlaseminaariin!

Lisätiedot

Hintaluokka

jäsen, ei jäsen