Kuvaus
Ohjelmassa:
Torstai 20.4.
9:30 – 10:00 Ilmoittautuminen ja kahvi
10:00 -10:30 Tervetuloa juhlaseminaariin, Juha Kantoniemi Maitoyrittäjät ry
Juhlapuhe, Annikka Hurme, Valio Oy
10:30 -11:15 Katsaus viimeiseen 10 vuoteen ja miltä tulevaisuus näyttää? Kyösti Arovuori, REINU econ Oy
11:15- 12:15 Mihin olemme matkalla? Maitoalan ja yhteiskunnan kehityssuuntia. Alustukset: Annikka Hurme, Valio, Kirsi Tossavainen, Nordea, Juha Marttila, MTK ja Timo Ojala, K-Market Lautturi
12:15 – 13:15 Lounas
13:15 – 14:30 Paneelikeskustelu: Annikka Hurme, Jukka Likitalo, Kirsi Tossavainen, Juha Marttila, Timo Ojala ja Kyösti Arovuori. Keskustelussa vetäjinä Juha Kantoniemi ja Henna Mero
14:30 – 15:15 Kahvit
15:15 – 15:45 Kansainväliset maitomarkkinat ja maitovirrat, Jukka Likitalo, Eucolait (European association of dairy trade)
15:45 – 16:45 Parempi työpäivä! Olli Keskinen
16:45 – 18:00 Minimessut ja välipalaa
18:00 – 19:30 Vapaa-aikaa, kylpylää
19:30 Juhlaillallinen, tervehdykset (juhlaillalliselle pukukoodina tumma puku)
22:00 -> Tanssia Kruuvaus -bändin tahdissa
Perjantai 21.4.
8:30 – 9:45 Maitoyrittäjät ry vuosikokous
9:45 – 10:00 Tauko
10:00 -12:00 ”Learning lounges” oppimispajat:
- Tilan strategiset johtamismallit (Discussion grpup), maitoyrittäjät Juuso Voutilainen ja Laura Mannberg, Kuopio
- Separoidun kuivajakeen käyttö kuivikkeena – tekniikka ja toimivuus, Finnlakto ja Tuomo Mäkinen, Tikan Maatila Oy
- Tehot irti robottilypsystä, NHK Keskus ja Jeremias Ahlvik, Ahlvik Gård
- Nauta ja ympäristö – synteesiraportti suomalaisen nautakarjatalouden kestävyydestä, Maria Leino, Luke
- Yrittäjän ja rahoittajan yhteistyön edellytykset, Teppo Pöllänen, Op ja Jukka Määttä, Arvolan Karjapiha
- + 40 kg/pv – korkeatuottoisen karjan ruokinta, Joonas Peltola, Lantmännen ja Eveliina Liinamaa, Toukomaan Tila, Nivala
- Imagon ja työnantajamielikuvan kehittäminen, Annika Eklöf ja Salla Kurikka, Imago -hanke, Satafood
- Maataloustyön uusi TES, Maaseudun Työnantajaliitto
12:00 -13:00 Lounas
13:00 – 14:00 Suomalaisten tilojen vahvuudet ja heikkoudet EDF talousvertailussa, mitä voimme oppia muilta EDF tiloilta, Steffi Wille-Sonk, European Dairy Farmers
14:00 – 14:30 Tulokset tiskiin, Keski-Soinin tilan menestystekijät, Sari ja Tuomo Keski-Soini
14:30 – 15:00 Vuoden Maitoteko 2022 palkitseminen.
Kiitos juhlaseminaarista!
15:00 Loppukahvit ja hyvää kotimatkaa!
Tapahtuman hinta:
220€/hlö + alv jäsenille
280€/hlö +alv ei jäsenille
Hinnat ovat voimassa 7.4.2023 asti! 8.4. alkaen tapahtuman hinta on jäsenille 250€/hlö + alv ja ei jäsenille 310€/hlö +alv. (Huom! Myös kannattajajäsenyys katsotaan jäsenyydeksi ja siten oikeuttaa myös jäsenille tarkoitettuun hintaan!) Ilmoittautuminen seminaariin on auki 12.4. asti!
Hinta sisältää seminaariin osallistumisen sekä kaikki siihen sisältyvät ruokailut yms. ohjelman. Huomioithan että hinta ei sisällä majoittumista tai matkakuluja!
Jokainen on itse vastuussa majoittumisensa varaamisesta ja sen kustannuksista. Santa’s Resort & Spa Hotel Sanista on varattu seminaariin osallistujille majoittumiskiintiö 19.-21.4. väliselle ajalle. Kiintiöön sisältyvät sekä normaalit hotellihuoneet että useamman henkilön huoneistot. Voit tutustua hotellin tarjontaan hotellin nettisivuilla: https://santashotels.fi/hotellit/kalajoki-hotelli-hotel-sani-kylpylahotelli/. Käytä varauksen yhteydessä kiintiötunnusta: Maitoyrittäjät. HUOM! Varaukset tulee tehdä soittamalla hotellille tai laittamalla sähköpostia!
Lisäksi 1.8 km päässä juhlapaikalta sijaitsevassa Hotelli Rantakallassa on mahdollisuus majoittua 20.-21.4. välisenä aikana -20% alennuksella käyttämällä koodia MAITOYRITTÄJÄT. Varaukset voi tehdä suoraan hotellin omilla nettisivuilla: https://rantakalla.fi/
Juhlapaikan läheisyydessä on tarjolla myös paljon muita majoittumis vaihtoehtoja ja paikkoja joihin voitte tutustua itsenäisesti.
Lisätietoja seminaarin sisällöstä: henna.mero@maitoyrittajat.fi, puh. 040 589 6202
Lisätietoja majoittumisesta: hannele.antila@maitoyrittajat.fi, puh. 050 3863166
Tervetuloa mukaan juhlaseminaariin!