Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tuotannonjohtamisen intensiivikurssi

21/02/2023 klo 08:00 - 23/02/2023 klo 17:00

21.-23.2.2023 Tuotannonjohtamisen intensiivikurssi

Unohda tilojen yleisesittelyt, nyt mennään pinnan alle!

Kurssilla havainnoidaan pienryhmänä 5 huipputilan tuotannonjohtamisen käytäntöjä parhaiden suomalaisten asiantuntijoiden johdattelemana. Painotuksena ovat erityisesti siirtymävaiheen lehmien hoitokäytännöt ja niihin syvennytään yksityiskohtaisesti tunnuslukujen ja käytännön esimerkkien avulla.

Alustava ohjelma/aikataulu:

Ennakkowebinaari ke 15.2.2023 klo 12:00 – 15:00 – teoriataustaa kurssin teemoihin

 

1 päivä tiistai 21.2.

9:15 – 9:30 Tapaaminen Ylivieskan urheiluhallin parkkialueella

9:30 – 9:45 Matka ensimmäiseen kohteeseen

9:45 – 12:45 Tilavierailu Kotipellon tila, Sorvisto Marko ja Sari (Ängesleväntie 85, Ylivieska) Tilavierailun teemana on umpi- ja siirtymävaiheen lehmien ruokinta, asiantuntijana Tiina Karlström ja Paula Orava. Alussa kahvit.

13:00 – 14:30 Lounas ja ryhmän esittäytyminen hotelli-ravintola Lounatuulessa Ylivieskassa

15:00 – 18:00 Tilavierailu Rauhalan tila, Miika ja Ismo Takkunen, Palolaijantie 29, Alavieska, teemana vasikat ja nuorkarja. Asiantuntijana Tiina Karlström ja Paula Orava. Lopussa kahvit.

18:00 – 19:00 Matka yöpaikkaan ja majoittuminen

19:00 – 20:00 Päivän yhteenvetoa

20:00 à Päivällinen, sauna ja yhteistä illanviettoa

 

2 päivä keskiviikko 22.2.

7:30 – 8:15 Aamupala

8:15 – 9:00 matka tilakohteeseen, matkan aikana tutustuminen tilakohteisiin ja työkirjan täyttöä

9:00 – 12:00 Tilavierailu Mty Nurmelan tila Koposperäntie 401, Haapajärvi. Teemana henkilöstöjohtaminen, asiantuntijoina mukana Saana Tanskanen-Niemi ja Paula Orava. Alussa kahvit

12:00 – 12:30 matka lounaalle

12:30 – 13:15 lounas

13:15 – 13:45 matka seuraavaan kohteeseen

13:45 – 16:45 Tilavierailu Timlin Farm Oy Kippolantie 4, Ylivieska. Teemana hedelmällisyyden hallinta, asiantuntijana Viljar Sedrik ja Tiina Karlström. Lopuksi kahvit.

16:45 – 17:15 paluumatka hotellille, mitä opimme päivän aikana ja työkirjan täyttöä. Kootaan ideat ja toiveet seuraavan päivän työpajaan.

18:00 Päivällinen

klo 19 à saunomista ja illanviettoa sekä makkaranpaistoa

 

3 päivä torstai 23.2.

7:30 – 8:15 Aamupala

8:15 – 9:00 Matka tilalle. Keskustelua sekä tutustumista tulevaan tilakohteeseen.

9:00 – 12:00 Tilavierailu Mäkelän maatalousyhtymä, Jukka, Pauliina ja Asko Mäkelä, Vetenojanpuhto 66, Kalajoki. Tilavierailun teemana siirtymävaiheen lehmien prosessit, olosuhteet ja hoito (vic lehmien tarkkailu), asiantuntijana mukana Virpi Kurkela. Alussa kahvia tarjolla.

12:00 – 12:15 Siirtyminen Wanhaan Aapiskukkoon ja lounas

13:00 – 15:45 Ryhmän loppuyhteenveto ja työpaja: Omien hyvien käytäntöjen jakamista. Toimintasuunnitelma ja askelmerkit uusien opittujen asioiden viemiseksi omaan työhön, keskustelua ja ideointia.

15:45 – 16:00 Loppukahvit, kiitokset ja palautelomakkeen täyttö

16:00 – 16:30 Siirtymä Ylivieskaan Urheilutalolle ja hyvää kotimatkaa

 

Lisätietoja: henna.mero@maitoyrittajat.fi

Tiedot

Alkaa:
21/02/2023 klo 08:00
Loppuu:
23/02/2023 klo 17:00

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.