Ladataan Tapahtumat

Suositut tuotannonjohtamisen intensiivikurssit syksyllä 2021

23.09. - 25.09.

21.-23.9.2021 Tuotannojohtamisen intensiivikurssi III

Kurssi on täynnä, mutta voit kysyä peruutuspaikkoja henna.mero@maitoyrittajat.fi

 

9.-11.11.2021 Tuotannonjohtamisen intensiivikurssi IV

Ilmoittautuminen kurssille aukeaa verkkokaupassa ennen juhannusta.

 

Unohda tilojen yleisesittelyt, nyt mennään pinnan alle!

Kurssilla havainnoidaan 12 hengen pienryhmänä 5 huipputilan tuotannonjohtamisen käytäntöjä parhaiden suomalaisten asiantuntijoiden johdattelemana. Painotuksena on erityisesti siirtymävaiheen lehmien hoitokäytännöt ja niihin syvennytään yksityiskohtaisesti tunnuslukujen ja käytännön esimerkkien avulla. Ennen kurssia pidämme ennakkowebinaarin, jossa johdattelemme kurssilaiset kurssin teemoihin. Kurssin lopussa on työpaja, jossa kukin tekee oman toimintasuunnitelman mitä ja miten aikoo viedä kurssin oppeja omaan työhön ja työtiimille.

Tarkempi ohjelma on täällä.

Mukaan kurssille mahtuu 12 henkilöä. Kurssiin sisältyvät yhteiskuljetukset ja majoitukset (2 hh) sekä kaikki ruokailut. 1 hh paikkoja on rajoitetusti ja sen lisähinta on 60 €.

Kurssin hinta 985 €/hlö + alv. Kurssin varausmaksu (300 € + alv/hlö) maksetaan verkkokauppaan ja samalla ilmoittaudutaan kurssille ja varmistetaan kurssipaikka. Varausmaksua emme palauta, mikäli varaaja peruu osallistumisen lähempänä kuin viikko ennen kurssin alkua. Tilalleen voi tässä tapauksessa järjestää toisen tulijan.

Lisätiedot: henna.mero@maitoyrittajat.fi

 

Details

Start: 23.09.
End: 25.09.
Tapahtumaluokka: