Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Suositut tuotannonjohtamisen intensiivikurssit

29/03/2022 - 31/03/2022

29.-31.3.2022 Tuotannonjohtamisen intensiivikurssi IV

Unohda tilojen yleisesittelyt, nyt mennään pinnan alle!

Kurssilla havainnoidaan pienryhmänä 5 huipputilan tuotannonjohtamisen käytäntöjä parhaiden suomalaisten asiantuntijoiden johdattelemana. Painotuksena ovat erityisesti siirtymävaiheen lehmien hoitokäytännöt ja niihin syvennytään yksityiskohtaisesti tunnuslukujen ja käytännön esimerkkien avulla.

22.3. klo 12 – 15.30 on kurssin ennakkowebinaari, jossa johdattelemme osallistujat kurssin teemoihin. Kurssin lopussa on työpaja, jossa kukin tekee oman toimintasuunnitelman mitä ja miten aikoo viedä kurssin oppeja omaan työhön ja työtiimille. Lisäksi kurssin jälkeen pidämme seuranta -Teamsin, jossa keskustellaan siitä, miten on onnistuttu ottamaan uusia toimintamalleja käyttöön ja mitä niissä on vielä tehtävää.

Mukaan kurssille mahtuu 12 henkilöä. Kurssiin sisältyvät yhteiskuljetus, majoitus (2 hh) sekä kaikki ruokailut. 1 hh paikkoja on rajoitetusti ja sen lisähinta on 60 €.

Kurssin hinta on 985 €/hlö + alv. Kurssin varausmaksu (300 € + alv/hlö) maksetaan verkkokauppaan ja samalla ilmoittaudutaan kurssille ja varmistetaan kurssipaikka. Varausmaksua emme palauta, mikäli varaaja peruu osallistumisen lähempänä kuin viikko ennen kurssin alkua. Tilalleen voi tässä tapauksessa järjestää toisen tulijan.

Lisätiedot: henna.mero@maitoyrittajat.fi

Kurssin tarkempi aikataulu täällä:  Tuotannon johtamisen kurssi_maalis2022

 

 

Tiedot

Alkaa:
29/03/2022
Loppuu:
31/03/2022
Tapahtumaluokka:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.