Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

ProAgrian Maitovalmennus

06/09/2018 - 07/09/2018

ProAgria Maitovalmennus kokoaa maitoalan edelläkävijät, asiantuntijat ja vaikuttajat tänä vuonna Tiedekeskus Heurekaan. Syyskuun 6.-7. päivien aikana juhlistamme Tuotosseurannan ja jalostuksen 120 vuotispäivää katsomalla eteenpäin ja pohtimalla, miten muun muassa ilmastomuutos ja digitalisaatio muuttavat toimintaympäristöämme. Miten ja millaista maitoa tuotetaan seuraavat 120 vuotta?

Päivien aikana on kolme seminaaria: Terveys ja hyvinvointi, Rehut ja ruokinta sekä Nurmiseminaari. Yleisön toiveesta paneudumme tänä vuonna syvemmälle ruokinnassa ja nurmentuotannossa, aina maaperään, vesitalouteen sekä kasvin ja eläinten ravinteiden tarpeeseen. Luvassa on myös kansainvälistä vertailutietoa, tällä kertaa suomalaisten tutkijoiden ja asiantuntijoiden kertomana ja Suomeen sovellettuna.

Seminaarien antia kiteyttävät paneelimaiset keskustelut, ja lisänäkökulmia tarjoaa päivien ajan minimessut.

Tule oppimaan, verkottumaan sekä vaihtamaan kuulumisia ja hyviä käytäntöjä. Tapahtuma on suunniteltu yhdessä verkostokumppaneiden Valion ja Faban kanssa.

Lisätietoja tapahtumasta sekä ilmoittautuminen 20.8. mennessä: https://proagria.fi/sisalto/proagria-maito-valmennus-2018-10220

 

Tiedot

Alkaa:
06/09/2018
Loppuu:
07/09/2018
Tapahtumaluokka:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.