Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

1.-7.10.2023 Opintamatka World Dairy Expoon

01.10. - 07.10.

Opintomatka, USA World Dairy Expo, 30.9-8.10.2023

Syksyllä 2023 järjestetään opintomatka Yhdysvaltoihin Wisconsiniin. Wisconsinia kutsutaan Amerikan Dairylandiksi ja se on toiseksi suurin maidontuotanto osavaltio Yhdysvalloissa. Alueella on paljon erilaisia tiloja ja vahva maataloussektori. Matkan aikana vierailemme erittäin hyvillä maidontuotantotiloilla, Word Dairy Expo näyttelyssä ja tutustumme muutenkin paikalliseen kulttuuriin. Matkan aikana vierailemme myös Chicagossa.
World Dairy Expo on yksi suurimmista maidontuotantosektoriin erikoistuneista näyttelyistä maailmassa. Siellä on nähtävissä monipuolisesti eri toimijoita maidontuotantosektorilta sekä erittäin paljon eläimiä.

Vierailemme useilla erikokoisilla maitotiloilla. Näemme paljon nuorkarjalle suunniteltuja tiloja, tutustumme managementtiin, keskustelemme paikallisten tuottajien kanssa jne. Tilojen kokoluokka on tyypillisesti 150–2500 lypsylehmää, mukana on sekä robotti että lypsyasematiloja. Yhdysvalloissa tiloille on tyypillistä erittäin kustannustehokas rakentaminen, selkeät ratkaisut, järjestelmälliset toimintamallit ja hyvä tilan johtaminen. Matkan aika tutustumme myös paikallisiin bioenergia ratkaisuihin ja teemme yhteistyöt Wisconsinin yliopiston kanssa.

Matkan järjestäjänä toimii AgriHusu Oy, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus maatalousmatkojen järjestämisestä Pohjois-Amerikkaan ja Eurooppaan. Tilakohteet tullaan valitsemaan erityisesti ryhmän mielenkiinnon mukaan ja muiden päivien ohjelmaa voidaan muokata toiveiden mukaisesti.

Paikkoja matkalle on rajallisesti, joten kannattaa ennakkoilmoittautua mahdollisimman pian! Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.husu.fi

Alustava hinta-arvio matkalle on noin 2500 €. Tämä sisältää lennot, majoitukset, kuljetukset, osan ruokailuista, matkanjohtajapalvelut, tulkkauksen ja näyttelyn pääsyliput. Matkan järjestelyissä mukana ovat: Maitoyrittäjät ry, Länsi-Maito, Tuottajain Maito, HKScan

Tiedot

Alkaa:
01.10.
Loppuu:
07.10.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.