Sanna Tarkiainen projektikoordinaattoriksi

Maitoyrittäjät ry:n organisaatio kasvaa

Yhä useampi toimintaansa kehittävä ja jatkava maitoyrittäjä haluaa verkostoitua ja kasvaa yrittäjänä. Tarpeen lisääntyessä Maitoyrittäjät ry on leventänyt harteitaan palkkaamalla vahvuuteensa projektikoordinaattorin.

Maitoyrittäjät ry:n projektikoordinaattoriksi on valittu jyväskyläläinen tradenomi-agrologi (AMK) Sanna Tarkiainen, 43. Hän työskentelee toiminnanjohtaja Henna Meron työparina hoitaen erityisesti jäsenpalveluihin, tapahtumajärjestelyihin ja viestintään liittyviä tehtäviä. Aiemmin hän on työskennellyt mm. markkinoinnin ja viestinnän suunnittelun parissa sekä hanketyössä ja maatilojen kannattavuuslaskennan myynnissä. Biotalouspainotteisten agrologiopintojen myötä Tarkiainen tuo yhdistykseen myös ravinnetehokkuuden ja uudistuvan energian tuotannon osaamista.

Maidontuottajat pitävät Maitoyrittäjät ry:tä tehokkaana verkostoitumiskanavana. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen monipuolisia koulutuksia, seminaareja ja opintomatkoja. Maitoyrittäjät ry on mukana Euroopan Maidontuottajien toiminnassa, ja rakentaa verkostoja niin kotimaassa kuin ulkomailla. Tehtävänä on tuoda maitoyrittäjien viesti kuuluville suomalaisen maitoyrittämisen edellytysten varmistamiseksi nyt ja tulevaisuudessa.

Sannan kokemuksen ja osaamisen myötä meillä on mahdollisuus hyödyntää entistä paremmin jäsenistön kokemusta ja osaamista jakamalla sitä tehokkaamman viestinnän avulla, toiminnanjohtaja Henna Mero kiteyttää.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: Maitoyrittäjät ry, toiminnanjohtaja Henna Mero, puh. 040 589 6202.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.