HENNA MERO ON VALITTU MAITOYRITTÄJÄT RY:N TOIMINNANJOHTAJAKSI

Henna Mero siirtyy Maitoyrittäjät ry:n toiminnanjohtajaksi 25.9.2017 alkaen. Mero on koulutukseltaan maa- ja metsätaloustieteiden maisteri ja työskennellyt yhteensä viisitoista vuotta ProAgriassa mm. maidontuotannon asiantuntijana, esimiehenä sekä palveluryhmäpäällikkönä. Meron keskeisintä työsarkaa on ollut maitotilojen kilpailukyvyn ja kannattavuuden parantaminen ja hän on viimeksi toiminut johtavana asiantuntijana ProAgria Keskusten Liitossa, vastaten maitotilojen johtamispalveluiden- ja asiantuntijoiden johtamisosaamisen kehittämisestä.

Maitoyrittäjät ry. on viljelijöiden vuonna 2013 perustama valtakunnallinen yhdistys, jonka tehtävä on tukea maitotilojen ammatillista ja henkistä kehittymistä tilakoon kasvaessa ja toimintaympäristön muuttuessa yhä haasteellisemmaksi. ”Kehittyvien maitotilojen kilpailukyvyn parantaminen on toimintamme ydinjuttu ja siksi olemme todella iloisia saadessamme Hennan kaltaisen huippuammattilaisen joukkoomme”, toteaa yhdistyksen puheenjohtaja Juha Kantoniemi.

”Valinnan myötä yhdistyksen toiminta siirtyy uudelle tasolle. Jatkossa pystymme tarjoamaan laajemman ja laadukkaamman palvelukokonaisuuden. Olemme aloittamassa yhteistyön European Dairyfarmers, EDF:n kanssa. Tämä tarjoaa jäsentiloillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden verrata toimintaansa sekä sen tehokkuutta muihin eurooppalaisiin maitotiloihin ja kehittyä näin edelleen”, kertoo Kantoniemi.

”Odotan innolla uutta työtäni, jossa pääsen tämän innovatiivisen ja iloisen yhdistyksen kanssa luomaan kehittyville ja kasvaville maitoyrityksille valmiuksia kohdata tulevaisuuden haasteet ja pärjätä kilpailukyvyssä suhteessa muihin maihin”, sanoo tuleva toiminnanjohtaja Henna Mero. Hän toteaa, että ”verkostoituminen ja tiivis yhteistyö alan kotimaisten ja ulkomaisten kumppaneiden kanssa tulee mahdollistamaan Maitoyrittäjät ry:n uudenlaisen ja laajemman toiminnan”.

”Jatkossa tilakoon kasvaessa ja työntekijämäärän lisääntyessä erityisesti yrittäjien työn- ja henkilöstön johtamisen taidot korostuvat. Maitoyrityksen tulos syntyy onnistumisesta päivittäisten töiden tekemisessä ja tämä on mahdollista vain ihmisiä johtamalla. Onnistuminen koostuu pienistä yksityiskohdista, jotka pitää hallita”, Mero jatkaa.

Yhdistys tulee talven mittaan julkistamaan myös muita uusia, suunnitteilla olevia palvelukonsepteja kehittyville maitotiloille.

Maitoyrittajat ry sai uuden toiminnanjohtajan
Henna Mero Maitoyrittäjät ry:n toiminnanjohtajaksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.